banner

۵ تا از بهترین وکیل ارث در تهران [آپدیت فروردین ۱۴۰۳]

بهترین وکیل ارث

بهترین وکیل ارث در ایران در ارائه مشاوره حقوقی و مساعدت در زمینه امور ارث تخصص دارد. سیستم ارث بر اساس قوانین اسلامی اداره می‌شود، که می‌تواند مسیریابی بدون راهنمایی متخصص را پیچیده و چالش برانگیز کند. علاوه بر این، خدمات ارث انحصاری هستند و گزینه‌های موجود را برای کسانی که به دنبال کمک در امور ارث می‌باشند، محدود می‌کند.

ارث به اموال و حقوقی که بعد از مرگ افراد به بازماندگانشان می‌رسد، گفته می‌شود. دعاوی که در این حوزه ایجاد می‌شود می‌بایست توسط شخصی با دانش تخصصی در حوزه حقوق ارثی بررسی شود. بهترین وکیل ارث فارغ‌التحصیل رشته حقوق، در تخصص حقوق ارثی است که در این مقاله از مجموعه ایران وکالت به بررسی ویژگی‌های یک وکیل مجرب و انواع دعاوی حقوق ارث می‌پردازیم.

بهترین وکیل ارث چه کسی است؟

وکیل متخصص در ارث مجرب و متخصص می‌بایست در دادگاه با ارائه گواهی انحصار وراثت و انجام مراحل مذکور در روند تقسیم ارث بین بازماندگان در کمترین زمان ممکن اقدام کند. تخصص بهترین وکیل ارث در حوزه امور ارثی می‌تواند زمان طبیعی مراحل انحصار وراثت را کاهش دهد و از درگیری بازماندگان در امور تخصصی حقوقی اجتناب کند.

تفاوت وکیل ارث با وکیل معمولی که می‌شناسیم در تخصص و دانش ‌آن‌ها در امور حقوقی ارثی است. تمامی وکلا رشته حقوق را در دانشگاه می‌گذرانند، اما بهترین وکیل ارث به طور اختصاصی در شاخه حقوق ارثی ادامه تحصیل می‌دهد و با کسب تجربه در پرونده‌های مرتبط به عنوان یک وکیل ارث فعالیت می‌کند.

بهترین وکیل ارث چه کسی است؟

ارث چیست؟

همانطور که پیش‌تر گفته شد ارث به حقوق و اموالی که بعد از فوت شخص به بازماندگان می‌رسد گفته می‌شود. در خصوص ایرانی‌هایی که مقیم خارج از ایران هستند نیز این قوانین پابرجا است و قانون حاکم بر ارث طبق قوانین ایران اجرا می‌شود. ایران غیر شیعه تابع مذهب خود هستند و قوانین ارثی گفته شده برایشان صدق نمی‌کند.

ورثه کیست؟

نقش قائم مقام متوفی در خصوص امور مادی وی را ورثه که در جمع وراث نامیده می‌شوند دارند. حق اولیه ورثه تصرف فوری ارثی است که توسط متوفی به جا مانده است. وکیل ارث در این مرحله تخصص و آگاهی کامل از چگونگی انجام این امر را دارد و برای تسریع در وقت و صرفه‌جویی در هزینه از او کمک گرفت.

اولین اقدام در خصوص امور ارثی پرداخت دیون متوفی است. منظور از دیون تمامی بدهکاری‌ها و وظایف مالی است که به عهده وی در زمان حیات وی بوده است. تا زمانی که این دیون پرداخت نشود و آن از گردن متوفی و وراث وی برداشته نشود امکان تصرف مالکانه در سهم ارث وجود ندارد.

چه کسانی ارث می گیرند؟

افرادی که رابطه خونی با شخص دارند، از او ارث می‌گیرند؛ به عبارتی خویشاوندان نسبی هر فرد، به غیر از همسران فرد، از او ارث خواهند گرفت. تعلق ارث به وارثین مطابق با طبقات ارث صورت می‌گیرد؛ طبق قانون ارث در ایران، می‌توان خویشاوندان نسبی متوفی را به ۳ دسته زیر تقسیم بندی کرد:

  • طبقه اول: شامل همسر متوفی، فرزندان متوفی و والدین است. (همچنین نوه‌ها در صورت فوت تمامی فرزندان)
  • طبقه دوم: شامل برادران و خواهران و پدر بزرگ و مادربزرگ متوفی (در صورت فوت تمامی خواهر و برادرها، فرزندان آنان ارث می‌برند.)
  • طبقه سوم: شامل همسر متوفی، عمو، خاله، عمه، دایی و در صورت نبود، فرزندان آن‌ها ارث می‌برند.

چه کسانی ارث می گیرند؟

کسانی که به موجب نسب ارث می‌گیرند

  • پدر و مادر، اولاد، نوه
  • اجداد، خواهر و برادر و فرزندان آن‌ها
  • عمان، حالات، اخوال، اعمام و فرزندان آن‌ها

موانع ارث چیست؟

پیش‌تر به تعاریف ارث، ورثه و وراث اشاره کردیم. اجرا قوانین حاکم بر روند این امور توسط وکیل متخصص ارث انجام می‌شود. زمانی که روند طبیعی حقوق ارثی اجرا نشود بهترین وکیل ارث وظیفه بررسی موانع ارث را دارد. موانع ارث به عواملی که موجب محرومیت وراث از ارث می‌شوند اشاره دارد. از مهم‌ترین آن‌ها قتل،کفر، لعان، زنا زادگی است.

کفر

طبق قانون جمهوری اسلامی ایران، کافر نمی‌تواند ارث ببرد. منظور از کافر یعنی فردی که مسلمان نباشد، فرقی نمی‌کند دین فرد چیست، فرد غیر مسلمان در هر صورت از ترکه مسلمانان نمی‌تواند ارث دریافت کند. اما در مقابل مسلمانان می‌توانند از فرد نامسلمان ارث ببرند.

به عنوان مثال اگر در خانواده‌ایی در میان ورثه متوفی تنها یک مسلمان وجود داشته باشد، همه ارث و ترکه به او تعلق می‌گیرد و تفاوتی ندارد که در کدام از طبقات ارث قرار دارند.

لعان

منظور از لعان یعنی شوهر همسر خود را به زنا نسبت دهد و در صورت وجود فرزند، ادعا کند که پدر فرزند نیست اما نتواند ادعا خود را ثابت کند، اصطلاحا لعان صورت گرفته است. البته در این صورت مرد باید ۴ مرتبه خدا را بر صحت ادعا خود شاهد بگیرد و همچنین زن او باید خدا را بر دروغ بودن این ادعا شاهد بگیرد.

لازم به ذکر است در این صورت طرفین از یکدیگر ارث نمی‌گیرند و فرزندان آن‌ها از پدر و خویشاوندان پدری ارث نمی‌برند.

قتل عمد

شخصی که از روی عمد، مورث خود را به قتل رسانده باشد، از گرفتن ارث محروم می‌شود.

زنا زادگی

یکی دیگر از عواملی که موجب محرومیت افراد از ارث می‌شود، زنا زادگی است. گفتنی است فرزند متولد شده از مرد یا زن زنایی نمی‌تواند از آن‌ها ارث ببرد و همچنین والدین نیز نمی‌توانند وار ث فرزند نامشروع خود باشند.

معرفی بهترین وکیل ارث در تهران

۵ تا از بهترین وکیل ارث در تهران به همراه خدمات و آدرس وکیل:

نام وکیل

خدمات وکیل

آدرس وکیل

محمدهادی رادفر

  • دعاوی انتخاباتی
  • بیمه
  • ملکی
  • ارث و وصیت
  • قصاص
  • نظام وظیفه و…

تهران، جنت آباد مرکزی، جنب مجتمع تجاری طوبی

فرشته نوری

  • اختلاف کارگر و کارفرما
  • امور حسبی و ثبت احوال
  • اعسار
  • ارث و وصیت
  • بازگشت به کار و…

تهران، میدان هفت تیر، مفتح جنوبی، خیابان ورکش، پلاک ۱۹

محسن رستگار

  • وکیل ارث تهران
  • تقسیم ارث
  • اداره کار
  • جرایم اینترنتی
  • قراردادها

تهران، تهرانپارس، فلکه چهارم، جنب مجتمع قضایی باهنر، پلاک ۳۵

زهره رستگار

  • وکیل خیانت در امانت
  • وکیل خانواده
  • وکیل ارث
  • امور حسبی
  • کلاهبرداری
  • وکیل مهریه و…

تهران، فردوس غرب، خیابان ناصر حجازی، بین پروانه و ورزی، ساختمان نگار، پلاک ۴۳۵

سعید نقدی

  • وکیل وراثت
  • مطالبه مهریه
  • انحصار وراثت
  • حضانت فرزند و…

تهران، شهران شمالی، فلکه دوم، کوچه پالیک، نبش کوچه بنفشه شرقی پ یک طبقه سوم، واحد ۱۲

ویژگی‌های بهترین وکیل ارث

بهترین وکیل انحصار وراثت دارای مجموعه‌ای از ویژگی‌های منحصر به فرد است که آن‌ها را از سایرین در حوزه کاری خود متمایز می‌کند. آنها دلسوز، فهمیده و صبور هستند و درک عمیقی از قوانین و رویه‌های وصیت‌نامه دارند. بهترین وکیل ارث ارتباط با موکلین خود را در اولویت قرار می‌دهد، و اطمینان حاصل می‌کند که در طول فرآیند وثیقه مطلع و درگیر است.

امروزه شاید یک وکیل پایه یک دادگستری توانایی رسیدگی به تمامی پرونده‌های حقوقی، مالیاتی و خانواده را داشته باشد اما وکیل تقسیم ترکه یا ارث به صورت حرفه‌ای به مسائل این موضوع اشراف دارد و به صورت تخصصی بر روی این امور کار می‌کند.

ویژگی‌های بهترین وکیل ارث

وظایف بهترین وکیل ارث

بهترین وکیل ارث به عنوان کارشناس حقوق ارث چند وظیفه مهم دارد:

  • آنها روند انحصار وراثت را تسهیل می‌کنند و اطمینان می‌دهند که اقدامات لازم برای صدور گواهی انحصار وراثت انجام می‌شود.
  • وکیل انحصار وراثت، دعاوی مربوط به مسائل ارث را تسویه می‌کند و از ضایع شدن حقوق ورثه‌ها جلوگیری می‌نماید و آن‌ها را از هرگونه ضرر احتمالی محافظت می‌کند.
  • علاوه بر این بهترین وکیل تقسیم ارث، انحصار وراثت را پیگیری می‌کند و اقدامات لازم را برای اطمینان از انجام این فرآیند به صورت عادلانه و قانونی انجام می‌دهد.
  • در مجموع، وکیل ارث زمان خود را به حفظ حقوق و منافع موکلان در طول فرآیند ارث اختصاص می‌دهد.

مزایای مشاوره با بهترین وکیل ارث

مشاوره با بهترین وکیل ارث در بهترین موسسه حقوقی می‌تواند مزایای متعددی از جمله راهنمایی متخصص در مورد مسائل پیچیده حقوقی، حفاظت از حقوق و منافع شما و حل و فصل کارآمد اختلافات را به همراه داشته باشد. یک وکیل متخصص ارث با دانش و تجربه گسترده خود در زمینه حقوق ارث، می‌تواند به شما کمک کند تا به بهترین نتیجه ممکن برای پرونده خود برسید.

مراحل انحصار وراثت چگونه است؟

فرآیند و مراحل انحصار وراثت (که به عنوان پروسه وکالت نیز شناخته می‌شود) به شرح زیر است:

اقامه دعوای وراثت

وراث یا قائم مقام قانونی، باید ظرف مدت شش ماه پس از فوت متوفی دعوی وراثت را به دادگاه تقدیم کنند.

تأیید دعوی

دادگاه به دعوی وراثت رسیدگی و وراث را بر اساس قانون ارث تعیین می‌کند.

صدور گواهی انحصار وراثت

دادگاه پس از احراز دعوی وراثت و تعیین وراث، گواهی انحصار وراثت را صادر می‌کند.

تقسیم ارث

ارث به میزان سهم وراث به تشخیص دادگاه بین وراث تقسیم می‌شود.

تسویه بدهی و مالیات

دیون و مالیات بر ارث متوفی با استفاده از دارایی ترکه تسویه خواهد شد.

انتقال مالکیت

ورثه مالکیت دارایی‌های موروثی را به عهده می‌گیرند و می‌توانند آن را به نام خود منتقل کنند.

توجه به این نکته ضروری است که فرآیند وکالت می‌تواند پیچیده و زمان‌بر باشد و توصیه می‌شود برای اطمینان از روند کارآمد از بهترین وکیل ارث راهنمایی بگیرید.

مراحل انحصار وراثت چگونه است؟

طبقات ارث در قانون مدنی

براساس قانون مدنی و موازین اسلامی، طبقات ارث به دو دسته سببی و نسبی تقسیم می‌شوند، که به شکل زیر گروه‌بندی خواهند شد:

  • وراث سببی: همسر
  • وراث نسبی: پدر، مادر، فرزندان، پدربزرگ، مادربزرگ، برادر، خواهر، عمه، عمو، خاله، دایی

شرایط و موانع ارث در قانون مدنی

در قانون مدنی شرایط و موانع خاصی برای ارث وجود دارد که باید آن‌ها را در نظر گرفت:

  1. کفر یا ارتداد نفی اسلام است و در شرایطی می‌تواند موجب سلب صلاحیت شخص از ارث شود. کافر شخصی که دینی غیر از اسلام دارد. همچنین شخص مسلمانان این امکان را دارد که از غیر مسلمان ارث دریافت کند.
  2. در شرایط لعان وصیت کننده می‌تواند از طریق وصیت‌نامه معتبر، نفرین یا سلب ارث را اعلام کند. این باعث حذف شخص از ارث می‌شود و فقط در شرایط خاص قابل رد است. لعان زمانی رخ می‌دهد که مرد همسر خود را به زنا متهم کند و در صورت وجود فرزند، مدعی شود که پدر فرزند نیست اما این ادعا را نتواند اثبات نماید.
  3. قتل شخصی که بحث ارث او مطرح است می‌تواند موجب سلب صلاحیت قاتل از ارث بر اساس قوانین شود.
  4. زنا یا سایر بداخلاقی‌های جنسی می‌تواند در شرایط خاصی منجر به محرومیت فرد از دریافت ارث شود.
  5. ذکر این نکته ضروری است که شرایط خاص این موانع ارث، بسته به موقعیت و تفسیر قانون مدنی می‌تواند متفاوت باشد.

نکات تنظیم وصیت نامه توسط بهترین وکیل ارث

تنظیم وصیت‌نامه می‌تواند یک کار دلهره آور و احساسی باشد، اما برای اطمینان از توزیع صحیح دارایی‌های شما و مراقبت از عزیزانتان پس از مرگ، تنظیم آن با کمک بهترین وکیل ارث بسیار مهم است. در اینجا چند نکته برای تنظیم یک وصیت‌نامه جامع و موثر آورده شده است:

بهترین وکیل ارث، تنظیم وصیت‌نامه را با تهیه فهرستی از تمام دارایی‌ها و ذینفعان متوفی شروع می‌کند، مجری که قابل اعتماد و توانا است را انتخاب می‌نماید، دستورالعمل‌های دقیق برای تشییع جنازه و دفن را درج می‌کند.

همچنین شما باید با کمک وکیل ارث به طور منظم وصیت‌نامه خود را بررسی و به روز کنید تا آن‌ها بتوانند هرگونه تغییر در شرایط زندگی شما را منعکس کنند.

نکات تنظیم وصیت نامه توسط بهترین وکیل ارث

دریافت گواهی انحصار وراثت با کمک بهترین وکیل ارث

گواهی انحصار وراثت توسط پزشکی قانونی برای وراث قانونی شخص متوفی صادر می‌شود. این گواهی حق وراث را در ارث بردن دارایی‌ها و اموال متوفی تایید می‌کند. برای دریافت گواهی انحصار وراثت با کمک بهترین وکیل ارث، وراث قانونی باید مدارک زیر را به پزشکی قانونی ارائه دهند:

    1. کپی گواهی فوت متوفی
    2. کپی شناسنامه یا گذرنامه شخص متوفی
    3. کپی شناسنامه یا گذرنامه ورثه قانونی
    4. نسخه ای از شجره نسب

جمع بندی

انتقال یا تعیین ارث و میراث یک موضوع بسیار مهم در اکثر کشورها است که در برخی شرایط ممکن است این ارث و میراث به درستی انجام نشود. حتی بعضی مواقع پیش می‌آید که برخی افراد باعث مانع رسیدن به میراث یک فرد شوند و حق بسیاری از افراد یا اعضای خانواده گرفته شود. به همین خاطر برای پیشگیری از این اتفاق، استفاده از خدمات و مشاوره بهترین وکیل ارث می‌تواند کمک کنند که هنگام مواجه با مسائل مربوطه ارث، بهترین تصمیم را بگیریم. آنچه در این مطلب از ایران وکالت گفته شد درباره معرفی بهترین وکیل ارث و وظایف آن‌ها بود. امیدواریم این مطلب برای شما بسیار مفید بوده باشد.

سوالات متداول بهترین وکیل ارث

منظور از گواهی انحصار وراثت چیست؟

گواهی انحصار وراثت یعنی لیست یا سند حقوقی که نام و مشخصات و تعداد وارث در آن نوشته شده و توسط مراجع قانونی صادر می‌شود.

آیا نوه هم می‌تواند ارث ببرد؟

بله فقط در ۲ صورت این مورد امکان پذیر است. ۱- پدربزرگ و مادربزرگ در وصیت نامه اشاره به ارث بردن نوه خود کنند. ۲- بعد از فوت پدربزرگ و مادربزرگ، والدین نوه در قید حیات نباشند.

۵/۵ - (۱ امتیاز)