banner

بهترین وکیل دعاوی پیمانکاری ( قراردادهای پیمانکاری )

وکیل پیمانکاری کیست؟

بهترین وکیل دعاوی پیمانکاری چگونه به افراد کمک کند تا در جریان دادرسی پرونده ها، از حق و حقوق خود دفاع کنند؟ ویژگی‌ها و وظایف وکیل دعاوی پیمانکاری چیست؟ مرجع تخصصی معرفی بهترین وکیل در ایران یعنی ایران وکالت ، قصد دارد علاوه بر معرفی بهترین وکلای پیمانکاری، به شرح وکیل دعاوی پیمانکاری بپردازد.

بهترین وکیل دعاوی پیمانکاری کیست؟

 وکیل دعاوی پیمانکاری ، متخصص‌ترین فردی است که می‌تواند به شما در جریان دعاوی مختلف مربوط به پیمانکاری کمک کند. در جامعه ما این نوع وکیل، نقش اساسی و بسیار مهمی دارد؛ زیرا زمانی که افراد دچار مشکلات پیمانکاری می‌شوند، عموما نمی‌دانند که چگونه می‌توانند این مشکلات را برطرف کنند. در چنین مواقعی یک وکیل دعاوی پیمانکاری، با توجه به شناختی که از قوانین و مقررات دارد، به خوبی می‌تواند بهترین اقدامات قانونی را انجام دهد.

دعاوی پیمانکاری

در ابتدا در خصوص دعاوی پیمانکاری باید بگوییم که این دعاوی، از نوع دعاوی خاص است؛ از این رو وکلای زیادی به صورت تخصصی در این حوزه فعالیت نمی‌کنند. پیمانکاری به قراردادی گفته می‌شود که بین دو شخص منعقد می‌شود و براساس آن شخص پیمانکار متعهد شده تا در زمان معلوم کار مشخصی را در قبال هزینه‌ای مشخص به اتمام برساند.

این افراد می‌تواند هم حقیقی باشند و هم حقوقی باشند؛ یعنی ممکن است در مواردی پیمانکار یک شرکت بوده که در این صورت، با یک شخصیت حقوقی طرف هستیم و برعکس، احتمال این که هر دو طرف یا یکی از آن‌ها شخصیت حقیقی باشد نیز وجود دارد.

بهترین وکیل دعاوی پیمانکاری

مفهوم قرارداد در دعاوی پیمانکاری

در ابتدا در خصوص دعاوی پیمانکاری باید بگوییم که پیمانکار از دید قانون بر پایه ” قرارداد ” است. بنابراین هر قراردادی بین طرفین منعقد نشده باشد، عملا مفهوم پیمانکاری نیز وجود ندارد. قرارداد به مفهومی گفته می‌شود که براساس آن، طرفین تعهدات مشخصی را به صورت کتبی بر عهده می‌گیرند. تعهدات ذکر شده، بعد از امضای قرارداد پیمانکاری، لازم الاجرا است. پس در تعریف قرارداد می‌توانیم بگوییم که قرارداد به نوعی توافق کتبی بین طرفین گفته می‌شود که براساس آن طرفین باید مفاد آن را در زمان مشخص عملی کنند.

بنابراین حتما باید دو نکته مهم را در مفهوم قرارداد در دعاوی پیمانکاری نظر بگیریم؛ نکته اول این است که قرارداد حتما باید به صورت کتبی باشد و توافقات شفاهی را نمی‌توان به عنوان مفادی از قرارداد دانست. همچنین نکته دوم این است که قرارداد از بندها و مفادهای مختلفی تشکیل شده که پس از امضای آن، طرفین ملزم به اجرای آن هستند. گفتنی است قراردادها معمولا بر اساس نیاز یا رفع نیاز طرفین هستند؛ یعنی مفاد آن به شکلی طراحی شود که بتواند نیاز طرفین قرارداد را، در عین برقراری عدالت، تامین کند.

لیست بهترین وکیل پیمانکاری

لیست بهترین وکیل دعاوی پیمانکاری

امیدواریم تا به اینجا با مفاهیم دعاوی پیمانکاری آشنا شده باشید. لازم به ذکر است، عقد قرارداد خوب و محکم می‌تواند شما را از هر نوع دعاوی به دور کند. نکته مهمی که حتما باید در نظر بگیریم این است که اساسا قرارداد فی مابین است و در دادگاه به عنوان ملاک و سند مورد توجه قرار می‌گیرد و هیچ تعهد شفاهی، حتی با حضور شاهد بی تاثیر است.

بنابراین با توجه به موارد گفته شده، بهترین وکیل دعاوی پیمانکاری باید مفهوم قرارداد را به خوبی درک کند و به نوعی در حوزه حقوق تجارت مهارت داشته باشد. این وکیل باید بتواند مفاهیم مختلف کاری و شغلی را درک کند. در ادامه ما به معرفی چند تن از بهترین وکلای پیمانکاری پرداختیم. 

علی رفیعی: وکیل پایه یک دادگستری و قبول وکالت و مشاوره حقوقی در دعاوی پیمانکاری، حقوقی، کیفری، خانواده و طرح تجاری و صنعتی

  • دکتر محسن یکتن خدایی: وکیل پایه یک دادگستری، عضو کانون وکلا مرکز قاضی بازنشسته، متخصص در امور قراردادهاي داخلى و بين المللي و مشاور حقوقی دعاوی حقوقی، کیفری، ثبتی، بانکی و پیمانکاری.
  • دکتر حمید احمدی راد: عضو کانون وکلای دادگستری و وکیل پایه یک دادگستری.
۵/۵ - (۱ امتیاز)