اخذ بهترین وکیل دیوان عدالت اداری

وکیل دیوان عدالت اداری

دیوان عدالت اداری یکی از مراجع قضایی کشور است که عادلانه‌ترین تصمیمات را در مورد دعاوی بین شهروندان با دولت، اتخاذ می‌کند. پیگیری این دعاوی بدون مراجعه به یک وکیل دیوان عدالت اداری امکان‌پذیر نیست. این جایگاه، معمولا در امور حقوقی و کیفری از تجربه و مهارت بیشتری نسبت به سایر وکلای دادگستری برخوردار است.

وکیل پایه یک دیوان عدالت اداری

قطعا بسیاری از ما برای پیش بردن دعاوی خود از بهترین وکلای دیوان عدالت اداری کمک می‌گیریم. یک وکیل پایه یک دیوان عدالت اداری صلاحیت کامل بررسی اصالت اسناد را دارد. همچنین برای دفاع درست از حقوق موکلین باید تحقیق‌های لازم در مورد اسناد را انجام دهد.

وکیل پایه یک دیوان عدالت اداری باید تمییز بین اسناد رسمی و عادی را در محاکم و دعاوی به عهده گیرد. همچنین بنا به تجربه و مهارتی که کسب کرده است باید بداند مراجع قضایی کدام اسناد را در دعاوی می‌پذیرند و کدام را مورد اعتنا قرار نمی‌دهند. تشخیص این موضوع که کدام یک از اسناد قابل اجرا هستند نیز بر عهده وکیل پایه یک دادگستری است.

وظایف بهترین وکیل دیوان عدالت اداری

بر اساس ماده ۱۵۳ قانون اساسی، وظیفه اصلی قوه قضاییه رسیدگی به شکایات مردم است که برای نیل به این هدف و بمنظور رسیدگی تخصصی به شکایاتی (که یکی از طرفین دعوا نهادهای دولتی‌ست) دیوان عدالت اداری تشکیل شد. طبق آیین‌نامه دادرسی دیوان عدالت اداری مصوبه در سال ۱۳۹۲، وظابف این دیوان از قرار ذیل است:

  1. ابطال مصوبات دولتی خلاف شرع یا قانون که خارج از حیطه اختیارات مقام تصویب‌کننده باشد.
  2. رسیدگی به شکایات و اعتراضات شهروندان نسبت به مامورین واحدهای دولتی و بازپس‌گیری حقوق آنها.
  3. رسیدگی به شکایات قضات، مشمولان قانون مدیریت خدمات کشوری و همچنین سایر خدمت‌کاران واحدها موسسات.
  4. رسیدگی به اعترضات و شکایات از آرا و همچنین تصمیمات قطعی دادگاه‌های اداری کمیسیون‌هایی از قبیل کمیسیون‌های مالیات، هیئت حل اختلاف کارفرما و کارگر و غیره.

وظایف وکیل دیوان عدالت اداری

متوسط هزینه وکیل دیوان عدالت اداری ۱۴۰۱

در این بخش، شما را با نحوه صحیح تعیین هزینه وکالت در پرونده‌های دیوان آشنا خواهیم نمود. بطور کلی هزینه وکالت بصورت قراردادی‌ست که بین وکیل و موکل در خصوص انجام پرونده موکل توافق می شود که عموما هزینه حق الوکاله به صورت زیر محاسبه می شود:

  • تا مبلغ ۱۰ میلیون تومان ، ٦ درصد از  مورد درخواست
  •  به میزان ده میلیون تا ۱۰۰ میلیون تومان ۴ درصد مبلغ خواسته
  • از صد میلیون تا پانصد میلیون تومان ۳ درصد از ارزش خواسته
  • بیش از ۵۰۰ میلیون تومان، دو درصد از قیمت و ارزش خواسته.

ضمنا تحصیلات وکیل نیز در تعیین هزینه وکیل، موثر است. درصورت داشتن مدرک کارشناسی ارشد برای وکیل، ۵ درصد اضافه و درصورت وجود مدرک دکتری برای ایشان، ۱۰ درصد به تعرفه اضافه می‌گردد. همچنین مواردی مانند تجربه وکیل نیز باعث تغییر در این هزینه می‌شود. در دعاوی غیرمالی نیز می‌توان بصورت توافقی مبلغی را معین کرد و درصورت عدم توافق، دادگاه توسط کارشناسان خود مبلغی را معین می‌کند.

وظایف وکیل دیوان عدالت اداری

بهترین وکیل دیوان عدالت اداری سعی در برقراری عدالت و جلوگیری از بی‌عدالتی و بی‌قانونی دارد، ولی حد وظایف این جایگاه محدود است. بطور کلی این وکیل نمی‌تواند تصمیمات قوه قضاییه، تصمیمات مصوبه شورای نگهبان، مجلس خبرگان و شورای عالی ملی و همچنین مجمع تشخیص مصلحت نظام را بررسی کند. درواقع می‌توان گفت هیچکس نباید شکایات خود از نهادهای حقوقی و حقیق را از طریق وکیل دیوان عدالت اداری مطرح کند، چرا که خارج از اختیارات ایشان می‌باشد.

دیوان عالی اداری بعنوان عالی‌ترین مرجع برای رسیدگی به دعاوی مرتبط با دستگاه‌های دولتی، غیردولتی و همچنین مجریان قانون ا‌ست و اگر شما قصد دارید حق خود را از سازمان یا شرکتی دریافت کنید و یا بهردلیل با سازمان یا شرکتی مشکلی داشته باشید، باید به دیوان عالی اداری مراجعه کرده و مشکل خود را مطرح کنید.

وکیل دیوان عدالت اداری بیمه تامین اجتماعی

از سری مطالبات تامین اجتماعی به میزان حق بیمه، پرداخت حق بیمه، تحقق تعهدات کارفرما در مورد بیمه کارمندان و دیگر موارد اشاره کرد. بسیاری از کارکنان این سازمان برای احقاق حق خود به وکلای دیوان عدالت اداری بیمه تامین اجتماعی مراجعه می‌کنند. بهترین وکیل دیوان عدالت اداری باید در اعتراض به آرای هیئت‌های تشخیص مطالبات تامین اجتماعی نیز خبره باشد.

مشاوره با بهترین وکیل دیوان عدالت اداری

برای تنظیم دادخواست در دیوان عدالت اداری ایران در مورد موضوعات متفاوت به وجود آمده در سازمان‌های مختلف، شما نیاز به مشاوره با بهترین وکیل دیوان عدالت اداری دارید. رسیدگی در دیوان عدالت اداری مستلزم اقامه دعوا و تنظیم و تقدیم دادخواست است. همچنین آن حق مطالبه‌شده باید از لحاظ قانونی شناخته‌شده باشد تا بتوان به نتیجه مورد نظر رسید. تمامی این مراحل در جلسات مشورت با بهرین وکیل دیوان عدالت اداری، آسان می‌شود.

وکیل آنلاین دیوان عدالت اداری

لازم به ذکر است که پرونده‌های دیوان عدالت به صورت غیرحضوری مورد بررسی قرار می‌گیرند. اما وکیل دیوان عدالت اداری و یا موکل او، می‌توانند با رعایت تشریفات قانونی به صورت حضوری مذاکره نمایند. حتما با روند پیش‌روی مراحل دفاع از حقوق خود، نیاز یه مراجعات پی در پی به دفاتر وکلای دادگستری خواهید داشت. شما می‌توانید با مراجعه به ایران وکالت، از خدمات وکیل آنلاین دیوان عدالت اداری و یا وکیل چک بهره‌مند شوید.

وکیل دیوان عدالت اداری

وکیل دیوان عدالت اداری تهران

با توجه به این که دیوان عدالت اداری فقط در تهران است، برای انجام مذاکرات تخصصی در صلاحیت دیوان عدالت اداری کشور، شما نیاز به بهترین وکیل دیوان عدالت اداری در تهران دارید. وکیل شما بعد از ثبت شکایت در دیوان عدالت اداری و ارجاع آن به شعبه مربوطه، موظف است اقدامات حرفه‌ای خود را در پایتخت انجام دهد. برای ارتباط با یک وکیل خبره دیوان عدالت اداری تهران با مراکز ارائه‌دهنده خدمات قضایی معتبر و شناخته‌شده در ارتباط باشید.

بهترین وکیل دیوان عدالت اداری ایران

کسانی که کارمند دولت هستند می‌توانند از سازمان مرتبط خود شکایت کنند و دادخواست مورد نظر خود را ثبت کنند. این افراد به احتمال بسیار زیادی با قوانین مربوط به دیوان عدالت کشور آشنا نیستند. در همین مرحله شخص عادی نیاز خود را به یک وکیل مجرب دیوان عدالت اداری حس می‌کند.

همچنین موارد زیادی هستند که با پیگیری‌های وکیل دیوان عدالت ماهر، به نفع موکل تغییر پیدا می‌کنند. در نتیجه یافتن بهترین وکیل دیوان عدالت اداری ایران برای شما ممکن است بسیار مشکل باشد.

جمع بندی

ممنون که تا اینجا با ما همراه بودید. پیشنهاد ما به شما این است که درصورت نیاز، قبل از هرگونه اقدامی با مشاورین و وکلای وبسایت ایران وکالت تماس حاصل کنید. شما می‌توانید بهترین وکیل دیوان عدالت ایران را با ما بشناسید.

سوالات متداول

متوسط هزینه اخذ بهترین وکیل دیوان عدالت اداری در کشور چقدر است؟

هزینه اخذ وکیل توافقی است اما معمولا محدوده هزینه آن، برای مبالغ کمتر از ۱۰ میلیون تومان ۶ درصدر، برای مبالغی بین ۱۰ تا ۱۰۰ میلیون ۶ درصد وجه، برای مبالغی بین ۱۰۰ تا ۵۰۰ میلیون ۳ درصد وجه خواسته شده و برای بالای ۵۰۰ میلیون، کمتر از ۲ درصد وجه هزینه در بر دارد.

چه افرادی می‌توانند در دیوان عدالت اداری شکایت کنند؟

افرادی که کارمند دولت هستند و قصد دارند از سازمان خود شکایت کنند، باید به این مراجع مراجعه کنند.

۵/۵ - (۱ امتیاز)