بهترین مشاوره دعاوی سایبری (وکیل سایبری) ⚖️

The best cyber claims advice

با گسترش استفاده از فضای مجازی، جرایم و دعاوی سایبری به محدوده خاصی ختم نمی‌شود. در حقیقت بررسی انواع دعاوی سایبری بایستی با بررسی اوضاع و احوال ناظر بر هر پرونده صورت گیرد.
بطورکلی در خصوص مشاوره دعاوی سایبری یا وکیل سایبری، می‌توان از حیث حقوقی و کیفری این مسئله را بررسی کرد. در ادامه همراه ما باشید تا به بررسی هرآنچه که باید درباره انواع دعاوی سایبری و همچنین مشاوره دعاوی سایبری بدانید، و لیست بهترین وکیل سایبری و بهترین مشاوره دعاوی سایبری در بهترین موسسه حقوقی بپردازیم.

با ما در ایران وکالت همراه باشید.

انواع دعاوی سایبری

دعاوی سایبری در اکثر مواقع به دلیل جرائم اینترنتی زیر اتفاق می‌افتند:

  • مزاحمت‌های رایانه‌ای
  • کلاهبرداری کامپیوتری
  • هک
  • شنود غیر مجاز
  • نقض قانون کپی رایت
  • جعل داده‌ها
  • نفوذ سایبری و دسترسی غیر مجاز
  • سرقت سایبری
  • دسترسی غیرمجاز به داده‌ها
  • پخش فیلم عکس یا اطلاعات شخصی در بستر فضای مجازی

توجه داشته باشید، در برخی موارد حتی دیده شده قصد مجرم از انجام جرائم سایبری،‌ رسیدن به جرائم دیگر روسپیگری، قتل، سرقت و یا موارد دیگر بوده است.

مشاوره دعاوی سایبری چگونه است؟

طبیعتا همه ما ممکن است با اشخاصی مواجه شده باشیم که با تماس‌های مکرر و معرفی خود به عنوان یک ارگان یا نهاد خاص، قصد کلاهبرداری از ما را داشته‌اند یا ممکن است در هنگام پرداخت‌های اینترنتی با سایت‌های جعلی مواجه شویم که با دامنه‌های مشابه بانک‌های دولتی یا خصوصی، قصد کلاهبرداری داشته باشند.

 لذا این موارد، نمونه بارز جرائم سایبری می‌باشند که عموما مرتکبین آن به صورت کاملا حرفه‌ای عموم اشخاص را به لحاظ مالی متضرر می‌کنند.

گاهی ارتکاب جرائم در فضای مجازی ممکن است حیثیت و اعتبار چندین ساله اشخاص حقیقی یا حقوقی را خدشه‌دار کند. مثال بارز این مسئله هم دریافت تصاویر خصوصی از اشخاص و تهدید آنان است و اصولا مرتکبین این جرم از طریق این ابزار، اقدام به اخاذی از اشخاص می‌کنند.
بسیار مشاهده شده است که در این قبیل پرونده‌ها؛ اشخاص برای حفظ آبرو از شکایت صرف نظر می‌کنند، در حالیکه راهنمایی و مشاور دعاوی سایبری در این زمینه می‌تواند بسیار راهگشا باشد.‌

در مواردی نیز ممکن است با انتساب‌های کذب و ناروا به اشخاص؛ شرایط جرم افترا به اشخاص حقیقی و حقوقی مختلف فراهم آید که طبیعتا قواعد و تشریفات رسیدگی به جرائم سایبری نسبت به عموم جرائم، نیازمند تخصص ویژه است که در این زمینه مشاوره دعاوی سایبری با وکیل متخصص بسیار مؤثر و مفید خواهد بود.

توجه داشته باشید که مشاوره دعاوی سایبری تنها در زمینه مواجهه اشخاص با جرائم سایبری تحقق نمی‌یابد؛ بلکه در مواردی مانند دعاوی مرتبط با طراحی وب‌سایت و اختلافات در حوزه قرارداد‌های رایانه‌ای، مراجعه به بهترین وکیل جرایم رایانه ای می‌تواند مؤثر واقع شود.

مشاوره دعاوی سایبری چگونه است؟

ویژگی‌های مشاور هنگام مشاوره دعاوی سایبری

به طور کلی مشاور سایبری متخصص در حیطه‌های مختلف؛ همچون مشاور دعاوی سایبری، دارای ویژگی‌های زیر می‌باشند:

  • پیگیری و هدایت دعاوی سایبری در حوزه اقتصادی و مسائل و کلاهبرداری و حوزه غیراخلاقی و اجتماعی، جرائم مالی و اقتصادی رایانه‌ای از جمله فیشینگ اسکییمر
  • دعوت موکل خویش به آرامش و راهنمایی او در زمینه نحوه شکایت کیفری در خصوص دعاوی سایبری
  • آگاهی کامل به روند و تشریفات قانونی رسیدگی به کلاهبرداری‌های سایبری
  • احقاق حقوق موکل در خصوص خرید و فروش‌های غیرواقعی در پیج‌های اینستاگرام و اکانت‌های واتس‌اپ
  • تنظیم قرارداد‌های تخصصی رایانه‌ای و حل اختلافات در قرارداد‌های رایانه‌ای

شایان ذکر است؛ ارائه دسته‌بندی جامع و دقیق از انواع دعاوی سایبری و همچنین انواع مشاوره دعاوی سایبری، با توجه به مصادیق متعدد دعاوی و پرونده‌های سایبری وجود ندارد. لذا توصیه می‌شود در هنگام مواجهه با یک پرونده در زمینه جرائم رایانه‌ای و دعاوی سایبری، در اسرع وقت با وکیل سایبری متخصص مشورت نمایید.
توجه داشته باشید که بهترین وکیل سایبری شخصیست که با تکیه بر دانش علمی و عملی خود و با بررسی جوانب هر پرونده، شما را در اتخاذ بهترین تصمیم ممکن یاری نماید.

مشاوره دعاوی سایبری با وکیل متخصص

وکیل سایبری شخصیست که با تحصیل، اطلاعات حقوقی کافی در خصوص دنیای سایبری و جرائم مربوط به آن، می‌تواند به مشاوره دعاوی سایبری بپردازد و دعاوی حقوقی سایبری را گره‌گشایی کرده و بار سنگین این مشکل حقوقی را از دوش موکل خود بردارد.
نکته حائز اهمیت این است که وکلای متخصص سایبری می‌توانند ضمن همکاری با پلیس فتا، اطلاعات حقوقی جرم را استخراج کرده و حقوق موکل خود را در محکمه بستانند.

وظایف وکیل سایبری برای مشاوره دعاوی سایبری مختلفوظایف وکیل سایبری برای مشاوره دعاوی سایبری مختلف

مشاوره دعاوی سایبری؛ یک امر تخصصیست که علاوه بر تخصص حقوقی مرتبط با کلاهبرداری‌های اینترنتی و جرائم سایبری، نیازمند دانش فنی در زمینه اینترنت و فضای مجازی نیز می‌باشد.
وکلای جرائم اینترنتی که از آنان به وکلای سایبری یاد می‌شود؛ به صورت کاملا تخصصی بر این جرائم متمرکز می‌شوند و تلاش می‌کنند تا حقوق از دست رفته موکلین خود را اعاده کنند.
حال اکثر افراد، برای شناخت ویژگی‌های یک وکیل سایبری نمی‌دانند باید چه نکاتی را مدنظر قرار دهند چون ممکن است با انتخاب اشتباه وکیل و نداشتن تخصص لازم از سوی وکیل؛ منجر به عدم موفقیت در پرونده و متحمل شدن زیان مضاعف بر موکل شود.
درواقع وکیل‌های سایبری با تخصص و دانش در حوزه جرائم و کلاهبرداری‌های اینترنتی، مشاوره حقوقی دعاوی سایبری در زمینه‌های زیر را ارائه می‌کنند:

  • کلاهبرداری کارت به کارت
  • کلاهبرداری اینترنتی، کلاهبرداری دیوار، اینستاگرام و شبکه‌های اجتماعی
  • رفع مسدودی حساب بانکی توسط پلیس فتا
  • کلاهبرداری ارز دیجیتال و هک کیف پول
  • توهین، فحاشی و تهدید در فضای مجازی
  • هک اینستاگرام و دیگر شبکه‌های اجتماعی 
  • نشر اکاذیب در فضای مجازی
  •  دعاوی مرتبط با ثبت دامنه

توجه داشته باشید؛ در صورت بروز چنین مواردی، حتما وکیل متخصص را جهت مشاوره دعاوی سایبری خود انتخاب نمائید.

چه زمانی باید به وکیل برای مشاوره دعاوی سایبری مراجعه کنیم؟ 

بطورکلی شما اگر فرایند دادرسی و طرح دعوا یا رفع اثر طرح دعوا را بدانید، هیچگاه نیاز به گرفتن وکیل نخواهید داشت! ولی از آنجاییکه اکثر افراد اطلاعات کامل و کافی از قوانین و روند رسیدگی به پرونده‌ها را ندارند، ممکن است با یک اظهار یا طرح دعوا اشتباه یا ناقص؛ پرونده‌ای که بالای ۹۰% امکان پیروزی در آن دارند را از دست می‌دهند. مخصوصا در پرونده‌هایی که دچار پیچیدگی قضایی هستند.
در نتیجه بهتر است شما قبل از هر اقدامی، حداقل با یک وکیل مجرب در زمینه‌ دعاوی سایبری مشورت کنید. درواقع هر زمان که شما نیاز به طرح دعوا دارید یا شخص مورد طرح دعوا قرار گرفته‌اید، لازم است به وکیل متخصص مراجعه کنید.

انواع مجرمین در فضا مجاز کدامند؟ چند دسته اند؟

این افراد از منظر جرم شناسی سایبری به دو دسته هکر ها و کرکر ها تقسیم می گردند.

چه زمانی باید وکیل جرایم سایبری گرفت؟

در هر مرحله امکان بهره گیری از ایشان وجود دارد. می‌توانید قبل یا بعد از طرح و تنظیم شکایت نامه خود اقدام به اخذ وکیل جرایم رایانه ای کنید.

۵/۵ - (۱ امتیاز)