banner

لیست بهترین وکیل دعاوی نفت و گاز

بهترین وکیل دعاوی نفت و گاز

تجارت درشرکت‌های چند ملیتی و بازارهای جهانی نفت و گاز مستلزم داشتن بهترین وکیل دعاوی نفت و گاز است. وکیل دعاوی نفت و گاز باید با دانش حقوقی خود بر مقررات بین المللی مسلط باشد. اهمیت بخش نفت، گاز و انرژی در توسعه اقتصادی، با توجه به موقعیت ویژه ایران، جهت راه اندازی، توسعه، جذب سرمایه‌های داخلی و خارجی و ارتقای سطح صادرات، نقش و تاثیر مستقیمی با اقتصاد کشور دارد.

بنگاه‌های اقتصادی تجاری متعددی در داخل و خارج مشغول به فعالیت در بخش‌های مختلف حوزه بالا دستی و پایین دستی نفت و گاز بوده و موقعیت بسیار مناسب ایران باعث جذب سرمایه خارجی شده است. ایران وکالت، مرجع تخصصی معرفی بهترین وکلای کشور، در این نوشته قصد دارد بهترین وکیل دعاوی نفت و گاز را به شما معرفی کند و به بررسی برخی از قراردادهای نفتی و گازی بپردازد.

قراردادهای نفتی و گازی چیست؟

در صنعت نفت و گاز، مراحل ثبت و انعقاد قرارداد به این شکل است که بعد از تهیه نقشه و مشخصات اجرایی طرح، اسناد مناقصه منتشر شده و برای شرکت در مناقصه از پیمانکاران دعوت می‌‌شوند. پس از بررسی پیشنهادات و شرایط پیمانکاران، بهترین پیمانکار انتخاب شده و قرارداد با پیمانکار منعقد می‌شود. بخشی از رایج‌ترین نوشتار قراردادهای صنعت نفت و گاز به شرح زیر است:

  • قراردادهای طراحی 

قراردادهایی که تنها شامل مراحل طراحی پروژه است و به قراردادهای E معروف است.

  • قراردادهای طراحی و خرید

قراردادهای EP که مربوط به مرحله طراحی و تامین کالای پروژه می‌‌شود.

  • قراردادهای خرید و ساخت

قراردادهای PC، در پروژه‌‌هایی که از پیمانکار خرید و ساخت خواسته می‌شود.

  • قراردادهای EPC

پروژه‌‌های بزرگ در صنعت نفت و گاز به روش EPC اجرایی می‌شوند. 

پروژه‌‌های EPC، دارای اولویت‌هایی در سرعت بیشتر و اعمال کنترل مناسبت‌تر بر امور هستند. در این نوع قرارداد، عملیات‌های مهندسی، تامین و اجرا به صورت موازی و در قالب یک قرارداد انجام می‌شود.

یکی از اصلی‌ترین نیازهای بازار امروز به خصوص در پروژه‌‌هایی که در بخش خصوصی انجام می‌‌شود، داشتن اطمینان کامل از قیمت نهایی و تاریخ قطعی پایان پروژه است. ثبت قراردادهایی به روش  EPC، اطمینان بیشتری از زمان اتمام پروژه و قیمت نهایی آن فراهم می‌سازد.

قراردادهای مشارکتی

نوع دیگری از قراردادها، قراردادهای مشارکتی است. این نوع قراردادها به دو دسته تقسیم می‌‌شوند. 

  • توافق‌‌نامه‌های مشارکت در تولید و طراحی: در این نوع قرارداد که به نام قرارداد مشارکت در ساخت نیز شناخته می‌شود، شرکت‌های خارجی متعهد به پرداخت مالیات و در برخی موارد بهره‌بری مالکانه و مشارکت دولت میزبان می‌شوند.
  • قراردادهای مشارکت در سرمایه‌گذاری: در این نوع از قراردادها کشور میزبان و شرکت عامل در سود و زیان توافق‌‌نامه‌‌های گازی و نفتی سهیم است.

بهترین وکیل دعاوی نفت و گاز

بهترین وکیل دعاوی نفت و گاز

از آنجایی که تجارت در مجامع چند ملیتی و بازارهای جهانی نفت و گاز، در بازار بین المللی مستلزم داشتن بهترین وکلای وکیل دعاوی نفت و گاز با دانش حقوقی قوی و مسلط به مقررات بین المللی است. در پایان لیستی از بهترین وکلای وکیل دعاوی نفت و گاز را به شما معرفی کرده‌ایم.

  • مریم عرب رحمتی پور: وکیل پایه یک دادگستری وکالت دعاوی حقوقی، کیفری، نفت و گاز، ملکی و تجاری، با بیش از ١٢ سال سابقه وکالت
  • مهدی مظفری: وکیل پایه یک دادگستری، عضو کانون وکلای مرکز و قبولی وکالت در امور حقوقی به خصوص دعاوی املاک، مطالبه چک و سفته و قراردادنویسی
  • نورالدین کریمی: وکیل پایه یک دادگستری و متخصص در دعاوی بانکی و وکالت در دعاوی ملکی با بیش از ۸ سال سابقه وکالت
۴.۲/۵ - (۵ امتیاز)